Marketing consultancy door Marketing-Concepts.nl

Marketing consultancy door Marketing-Concepts.nl

Marketig consultancy door Marketing Concepts

Marketing Concepts is ontstaan vanuit de gedachte dat online marketing beter kan én moet. Door jarenlange ervaring bij verschillende marketingbureaus hebben we ervaren wat goed gaat, maar ook vooral wat niet goed gaat. Met dit in ons achterhoofd zijn we gestart met een eigen marketingbureau waarin we werken op onze eigen wijze. De combinatie van onze jarenlange ervaring binnen marketingbureaus plus het runnen van onze eigen websites en webshops maakt ons de ideale marketing partner. Wij kunnen ingeschakeld worden als aanvulling op de huidige marketingafdeling, maar wij kunnen ook alles uit handen nemen. We werken met verschillende partners samen, waardoor we alles onder één dak kunnen aanbieden.

 

Wat kun je van Marketing Concepts verwachten?

Wij kennen vanuit onze ervaring de knelpunten van de ondernemers als het gaat om online marketing. Daar spelen wij op in door:

  • Geen hoge uurtarieven te vragen
  • Transparante, proactieve samenwerkingen te creëren 
  • Zónder contracten te werken
  • Maandelijkse meetings op locatie

 

Diensten

Binnen Marketing Concepts houden we ons bezig met het totale aanbod aan marketingdiensten. Dit varieert van SEO tot SEA, van Social Media marketing tot affiliate marketing. Ons team runt eigen webshops en websites, dus we kunnen perfect meedenken met de ondernemer om maximaal te kunnen groeien. We zijn beschikbaar voor zowel eenmalige als structurele opdrachten.

We kunnen de gehele marketing voor jouw bedrijf draaien, maar ook ondersteuning bieden aan het huidige marketingteam in de vorm van consultancy. Voor welke consultancy diensten kun je Marketing-Concepts.nl inschakelen?

 

Contact opnemen

Ben je benieuwd naar onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact op via info@marketing-concepts.nl of bekijk onze website. Ons kantoor is gevestigd in Deventer, waar de koffie altijd klaar staat voor een vrijblijvende kennismaking. We ontmoeten je graag snel!

 

https://marketing-concepts.nl/

Related Posts---

Back to top