Internet Marketing Tool

De Internet Marketing Tool van ZipZoo

De Internet marketing tool maakt het allemaal wat makkelijker. De tool van ZipZoo kan voor internet marketing een hele waardevolle bijdrage in de wacht slepen voor jouw online marketing streven. In feite hebben we het over artikel marketing (zelf artikelen plaatsen,publiceren en beheren) als een waardevol onderdeel van je internet marketing campagne.

Door unieke artikelen te publiceren op waardevolle artikel websites, vergroot je de online aanwezigheid van jouw (commerciële) boodschap. Degene die zoeken via de zoekmachines naar jouw product of dienst, zullen je (jouw doelgroep) eenvoudiger kunnen bereiken. Het delen van je artikel is eenvoudig, onder ieder artikel zijn ‘sociale buttons’ geplaatst zodat je het artikel kunt delen. De sociale media marketing is een steeds belangrijker onderdeel van internet marketing. Probeer dan ook zoveel mogelijk van je artikelen te delen daar dit ook de waarde van je artikel zal verhogen.

Wat is internet marketing?

Door internet marketing in te zetten vergroot je de online aanwezigheid van jouw product of dienst, steeds meer bedrijven hebben vertrouwen gekregeninternet marketing tool in het bereik van de online marketing kanalen. Internet staat niet stil en voortdurend komen steeds meer bruikbare nieuwe online marketing mogelijkheden om de doelgroep te bereiken. Zorg ervoor dat je de doelgroep kan bereiken door aansprekende en bruikbare informatie te publiceren. Jouw doelgroep is opzoek naar juiste informatie, waardoor zij vertrouwen krijgen in jouw producten en lezers in klanten kan omzetten.

Hoe werkt de tool?

Binnen ZipZoo kan je de juiste categorie voor jouw product kiezen, vervolgens de website waarop je wil gaan publiceren. Een artikel is uniek geschreven en verreikt met een afbeelding en video, deze kan je eenvoudig toevoegen via de editor. Je kan meerdere unieke artikelen maken over hetzelfde product of dienst en deze publiceren op diverse relevante artikel websites. De kans dat consumenten aan je gaan binden, wordt hierdoor zeker vergroot. Probeer unieke artikelen te schrijven met interessante informatie zodat men het artikel gaat delen met anderen op de sociale media. Via deze weg haal jij het uiterste uit jouw internet marketing strategie.

Binnen internet marketing worden over diverse varianten gesproken zoals:  sociale media marketing, content marketing, artikel marketing en online marketing. Welke variant je ook wil gaan inzetten, allen leveren een goede bijdrage voor jouw internet marketing strategie. Zoek je een hoogwaardige en betaalbare artikel marketing tool? Dan is ZipZoo in Nederland en diverse aangesloten landen in Europa jouw partner.

Waarom de tool Van ZipZoo?

ZipZoo onderscheidt zich met andere online marketing tools met de gebruiks-vriendelijkheid. Ook hebben wij een zeer groot aanbod van hoogwaardige artikel marketing websites in diverse Europese landen. Daarnaast geeft ZipZoo een goede support en wordt vrijwel iedere vraag binnen 12 uur beantwoord. Wij hanteren vele categorieën zodat vrijwel ieder product of dienst in een passende categorie geplaatst kan worden. Hierdoor krijgen jouw artikelen veel meer autoriteit. Wat zal helpen om de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines te vergroten. Binnen de artikelen is het mogelijk een aantal verwijzingen te plaatsen naar je website om de conversie te verhogen.

Eisen aan het artikel

Een uniek geschreven artikel die jouw doelgroep zal aanspreken. Geef goede en leesbare informatie waar jouw lezers echt iets aan hebben. Hierdoor zullen jouw artikelen eerder worden ‘geliked’, maar nog liever worden gedeeld. Wees verstandig en kopieer geen teksten van andere artikelen. Het publiceren van gekopieerde teksten, brengt negatieve resultaten met zich mee en kan lijden tot een Ban van de zoekmachines.

ZipZoo biedt je een degelijke artikel marketing tool, die het plaatsen van artikelen op ons grote aanbod van websites vereenvoudigt. Hierdoor is het mogelijk om efficiënter te werken en veel tijd te besparen. Hierdoor kan jij je concentreren op het schrijven van interessante en unieke content.

Wil je onze internet marketing tool gaan inzetten of eens kosteloos proberen? Bekijk onze mogelijkheden

Artikelen plaatsen en publiceren op artikel websitesArtikelen plaatsen en publiceren op artikel websites

Maak een keuze voor een gewenst pakket

Algemene Artikel Websites

Algemene Artikel Websites

Artikelen publiceren op Algemene Artikel Websites

 • Keuze uit ruim 40 categorieën
 • Je kan zelf direct publiceren
 • Max. 4 in-content follow links
 • Max. 1 afbeelding per artikel
 • Max. 1 video per artikel
 • Je kan altijd nog je artikel bewerken
 • Geen contracten

Topic Gerelateerde Websites

Topic Gerelateerde Websites

Artikelen publiceren op Topic gerelateerde websites

 • Bekijk de aanwezige Topics: Topic Overzicht
 • Je kan zelf direct publiceren
 • Max. 4 in-content follow links
 • Max. 1 afbeelding per artikel
 • Max. 1 video per artikel
 • Je kan altijd nog je artikel bewerken
 • Geen contracten
marketing tool

ZipZoo marketing tool
Back to top