Internet Marketing Tool

De Internet Marketing Tool van ZipZoo

De Internet marketing tool zorgt ervoor dat het allemaal wat makkelijker wordt. De tool van ZipZoo kan voor internet marketing een hele nuttige bijdrage in de wacht slepen voor jouw online marketing streven. In feite hebben we het over artikel digital marketing (zelf artikelen plaatsen,publiceren en beheren) als een waardevol onderdeel van je internet marketing campagne.

Door artikelen te publiceren op artikel websites, vergroot je de online aanwezigheid van jouw (commerciële) boodschap. Degene die zoeken via de zoekmachines naar jouw product of dienst, zullen je (jouw doelgroep) eenvoudiger kunnen bereiken. Het verspreiden van je artikel is eenvoudig, onder elk artikel zijn ‘sociale share buttons’ geplaatst. De sociale media marketing is een steeds belangrijker aspect van internet marketing. Probeer dan ook op deze manier zoveel mogelijk aandacht te verkrijgen daar dit ook de waarde van je artikel zal verhogen.

Wat is internet marketing?

Door internet marketing in te zetten vergroot je de online aanwezigheid van jouw product of dienst, steeds meer bedrijven hebben zekerheid gekregeninternet marketing tool in het bereik van de online marketing kanalen. Internet staat niet stil en voortdurend komen steeds meer bruikbare nieuwe online marketing opties om je doelgroep te bereiken. Zorg er voor dat je ze bereikt door aansprekende en bruikbare informatie online te zetten. Zij zijn opzoek naar juiste inlichtingen, waardoor zij vertrouwen krijgen in jouw producten en lezers in klanten omzetten.

Hoe werkt de tool?

Binnen ZipZoo kan je de juiste categorie voor jouw product kiezen, vervolgens de website die je wil gaan gebruiken. Een artikel is uniek geschreven en verreikt met een afbeelding en video, deze kunnen eenvoudig toegevoegd worden via de editor. Je mag meerdere teksten maken over hetzelfde product of dienst en deze online plaatst op diverse relevante artikel sites. De kans dat consumenten aan je gaan binden, zal hierdoor zeker worden vergroot. Probeer unieke content te schrijven met interessante info zodat men het artikel gaat delen met anderen op de sociale media. Via deze weg haal jij het uiterste uit jouw internet marketing strategie.

Binnen internet marketing worden over diverse varianten gesproken zoals: sociale media marketing, content marketing, artikel marketing en online marketing. Welke variant je ook gaat inzetten, allen leveren een goede bijdrage voor jouw internet marketing strategie. Zoek je een hoogwaardige en betaalbare artikel marketing tool? Dan is ZipZoo in Nederland en diverse aangesloten landen in Europa jouw partner.

Waarom de tool Van ZipZoo?

ZipZoo onderscheidt zich met andere online marketing tools met de gebruiks-vriendelijkheid. Ook hebben wij een zeer groot aanbod van hoogwaardige artikel marketing sites in diverse Europese landen. Daarnaast geeft ZipZoo een degelijk support en worden vrijwel alle vragen binnen 12 uur beantwoord. Wij hanteren vele categorieën zodat vrijwel ieder product of dienst in een passende categorie geplaatst kan worden. Hierdoor ontvangen jouw artikelen veel meer autoriteit. Wat zal helpen om de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines te vergroten. Binnen de artikelen is het mogelijk een aantal verwijzingen toe te voegen naar je website om de conversie te verhogen.

Eisen aan het artikel

Een uniek geschreven artikel die jouw doelgroep zal aanspreken. Geef kwalitatieve en leesbare info waar jouw lezers echt iets aan hebben. Hierdoor zullen jouw artikelen eerder worden ‘geliked’, maar nog liever worden gedeeld. Wees verstandig en kopieer geen content! Het kopiëren van tekst brengt negatieve resultaten met zich mee en zal lijden tot een Ban van de zoekmachines.

ZipZoo biedt je een degelijke artikel marketing tool, die het publiceren op ons grote aanbod van sites vereenvoudigt. Hierdoor is het mogelijk om efficiënter te werken en veel tijd te besparen. Hierdoor zal jij je meer kunnen concentreren op het schrijven van interessante content.

Onze internet marketing tool inzetten of eens kosteloos proberen? Bekijk onze mogelijkheden

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

marketing tool
Back to top