Online Marketing Tool

De Online Marketing Tool van ZipZoo

De online marketing tool. Marketing online bestaat voor een steeds belangrijker en groter deel uit content marketing. ZipZoo stelt je een professionele content marketing management tool ter beschikking om hoogwaardige content te publiceren. Je schrijft artikelen voor je doelgroep en plaatst en publiceer deze op de artikel marketing websites van ZipZoo. Het is belangrijk bij marketing online, dat je de artikelen publiceert in de juiste categorie. Hierdoor laat je de zoek machines weten in welke categorie je artikel hoort. Heb je het artikel met een link verwijzing gepubliceerd naar je website, dan wordt deze categorie ook doorgegeven. Voor deze manier van SEO marketing voor online marketing heeft ZipZoo het Pro portaal ontwikkeld.

De online marketing tool van ZipZoo heeft voor jou, maar ook voor de SEO bureaus, een proef pakket ontwikkelt en hiermee kan je gratis een aantal artikelen publiceren. Je kan deze op een kosteloze en gebruiksvriendelijke manier zelf testen. Je kan al vrij snel meten wat het effect is op je doelgroep, maar ook de ranking posities binnen de zoek machines.

Hoe werkt de tool?

Een goede en degelijke online marketing campagne bestaat uit een gevarieerde mix de online marketing tool van zipzoovan diverse soorten marketing en content publicatie mogelijkheden. Zo kan je na de publicatie van je artikel eenvoudig ‘viraal gaan’. Binnen de handige online marketing applicatie van ZipZoo vindt je aan het einde van de geplaatste artikelen de knoppen voor Sociale Media. Deze kunnen je helpen heel snel en eenvoudig het artikel online te verspreiden en binnen je doelgroep.

Hoe belangrijk is online marketing?
Traditionele ‘grote bedrijven’ vallen om omdat ze zichzelf niet voldoende kunnen positioneren op internet. Positionering en de wijze van omgaan met de klant is van cruciaal belang om te overleven. Een bekend voorbeeld hiervan zijn de warenhuizen van de V&D.

Waarom een online marketing tool?

Bedrijven die hun grote bloeiperiode ervoeren in de vorige eeuw zullen zich moeten aanpassen. Feitelijk zijn ze nu al te laat als ze zich nu nog moeten gaan aanpassen. Nu worden  er door de vakbonden moord en brand geschreeuwd, maar eigenlijk zit het al veel langer fout. Een bedrijf met alleen ‘Bricks’ gaat het niet meer redden tenzij de beleving een unieke ervaring is, tegenwoordig wil consument steeds meer. Een concept uit de Verenigde staten nabootsen is leuk, maar voor de klant is al zoveel gewoon geworden. Eigenlijk komt het er op neer, dat men toch echt niet onder de ‘clicks’ uit komt. Men heeft al een magazijn, waarom zou je daar dan niet een mooie balie naar de wereld aanknopen middels een goed werkende web winkel? De klant zal minder vaak in de winkel komen, maar brengt in ieder geval wel de Euro’s naar de web winkel.

Een voordeel kan zijn dat de klant steeds meer online gaat doen net zoals als bij de banken. Dus men kan bezuinigen door het hanteren van minder filialen, waardoor meer aandacht gegeven kan worden aan de service voor de klant. De oudere generatie personeel zal mogelijk moeite hebben om zich te moeten aanpassen aan deze verandering. Het is net deze generatie wat het duurste is en is aangesloten bij de vakbond. Een feit is dat deze generatie wat minder flexibel is, terwijl deze generatie roept om meer flexibiliteit. Na de V&D, volgt waarschijnlijk Blokker of C&A en welke oude manier van winkelen bestaat er dan nog?! Bij Blokker is men drastisch aan het reorganiseren, wat dan ook zijn vruchten aan het afwerpen is. De vraag blijft: is men ook in staat om het publiek te informeren en te interesseren, de Online marketing Tool van ZipZoo kan daarbij zeker helpen.

Adverteren op internet

De manier van marketing voor de traditionele grote bedrijven is hoofdzakelijk digitaal. Door het grote Tv-aanbod is ook marketing op tv niet haalbaar en kostbaar. Dus de oude grote bedrijven moeten zichzelf opnieuw uitvinden in een steeds veranderende wereld. Een goed voorbeeld is de Bijenkorf die de weg heeft gevonden in de combinatie van clicks en Bricks. Moeten we nu eenheidsworst krijgen? Nee, zeer zeker niet want ook bij de Hema lopen ze tegen de oude manier van denken aan. Ook de Hema is gelukkig bezig met een reorganisatie. Maar gebruikt helaas in beperkte hoeveelheid online marketing. En dan hebben we het dus niet over het beheren van een web winkel. Er zullen artikelen moeten worden gepubliceerd die men informeert over de beschikbare producten in de web winkel.

Online Shoppen

Het is de hoogste tijd voor een nieuwe winkel formule ‘Bricks en Clicks’. De online winkelende consument moet direct via de web winkel kunnen zien of het artikel op voorraad is en kunnen bestellen. Het fijne ervan is dat het product later thuis wordt afgeleverd. Dus niet zeulen met die vervelende boodschappen tassen. Vervolgens kan men de hele dag lekker online shoppen en de boodschappen worden later op een gewenste tijd thuisbezorgd. Supermarkt ketens als Albert Heijn zijn hier al langer mee bezig. Ook zij hebben deze manier van winkelen uitgevonden met vallen en opstaan. Het is niet voor niets dat Albert Heijn het succes volle online bedrijf Bol.com heeft opgekocht.

Online Marketing Strategie

Het is eenvoudig om kritiek te leveren, maar de stap naar internet marketing, online marketing of content marketing voor online branding is minder groot dan je denkt. Uiteraard moet je wel een gedegen online marketing strategie en operationeel plan uitwerken.

Wil jij ook artikel marketing of artikel link building inzetten met onze handige online marketing tool? Probeer dan eerst het proef pakket van ZipZoo.

Voor wie is de tool gemaakt?

De online marketing tool van ZipZoo wordt ingezet door zowel de kleine zelfstandige, online marketing bureaus en ook de grotere zoek machine optimalisatie bedrijven, ZipZoo geeft iedereen de mogelijkheid om op een zeer betaalbare manier zijn product of dienst te vermarkten op een professionele en zeer degelijke manier.

 

Artikelen plaatsen en publiceren op artikel websitesArtikelen plaatsen en publiceren op artikel websites

Maak een keuze voor een gewenst pakket

Algemene Artikel Websites

Algemene Artikel Websites

Artikelen publiceren op Algemene Artikel Websites

 • Keuze uit ruim 40 categorieën
 • Je kan zelf direct publiceren
 • Max. 4 in-content follow links
 • Max. 1 afbeelding per artikel
 • Max. 1 video per artikel
 • Je kan altijd nog je artikel bewerken
 • Geen contracten

Topic Gerelateerde Websites

Topic Gerelateerde Websites

Artikelen publiceren op Topic gerelateerde websites

 • Bekijk de aanwezige Topics: Topic Overzicht
 • Je kan zelf direct publiceren
 • Max. 4 in-content follow links
 • Max. 1 afbeelding per artikel
 • Max. 1 video per artikel
 • Je kan altijd nog je artikel bewerken
 • Geen contracten
marketing tool

ZipZoo marketing tool
Back to top