Content Marketing Tool

De content marketing tool van ZipZoo

Content marketing tool als een belangrijk onderdeel om je online marketing resultaat te behalen. ZipZoo kan met zijn content marketing blogs een zeer belangrijke bijdrage leveren. Met behulp van content marketing wil je de band met je gewenste doel groep aanhalen.

De gedachte bij het starten met content marketing is het probleem dat het bereik van de media afneemt. Voor een gedeelte is dit te danken aan de vele media kanalen. Ieder media kanaal probeert de aandacht van je doel groep aan te trekken. Hoe kan je dan toch meer opvallen? De content marketing tool kan hierin een zeer belangrijke rol spelen.

Wat is het?

In de marketing wereld worden diverse bekende termen gebruikt, zoals sociale media marketing, Branded content, content marketing, SEO marketing, online marketing en artikel marketing. Hoe je de manier van marketing ook noemt, alles maakt een belangrijk deel uit van je strategie. Als je daarvoor een betaalbare tool zoekt, dan is ZipZoo in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk je partner.

Waarom?

Aangezien steeds meer bedrijven minder vertrouwen hebben op content marketing toolhet bereik van de bekende media en internet marketing. Wordt er vaak gezocht naar nieuwe manieren zoals bijvoorbeeld content marketing.

Content marketing is er op gericht om haar doelgroep te bereiken, door middel van relevante en nuttige informatie. Je wil je doelgroep prikkelen en aan je binden, de vraag is, hoe je dit gaat doen. Als eerste is het verstandig om een marketing plan uit te gaan werken waarin wordt beschreven hoe je de gewenste markt gaat benaderen.

Heel waarschijnlijk ga je hierbij ook de sociale media gebruiken. Je kan binnen de gewenste onderwerpen een artikel plaatsen en deze laten verwijzen met een link naar je website.

Marketing tool als belangrijke ondersteuning

In het artikel kan je ook weer foto’s, plaatjes, video’s en teksten opnemen die een goede bijdrage leveren. Een artikel hoeft niet op zichzelf te staan. Je kan diverse artikelen plaatsen op diverse artikel websites.

De kans dat je klanten aan je bindt door middel van content marketing, neemt hiermee zeer zeker toe. Zeker als het artikel zo goed is dat men het ook vanzelf gaat delen. Op deze manier groeit je marketing deels uit naar artikel marketing.

Waarom de tool van ZipZoo?

De content marketing tool maakt het mogelijk om artikelen te plaatsen en direct zelf publiceren in de daarvoor geschikte onderwerpen. Dit zorgt ervoor dat je artikelen meer waarde gaan krijgen en helpt om het artikel goed vindbaar te krijgen voor de zoek machines. Daarbij zal je in je artikel ook een link verwijzing moeten opnemen die naar je website verwijst.

Content marketing tips

Enkele van de beste 10 content marketing tips zijn: Aangezien je serieus genomen wenst te worden zodat dat je geplaatste artikelen worden gewaardeerd, maar nog veel liever gedeeld, moet de kwaliteit van het artikel hoog zijn. Het artikel mag geen kopie zijn van een stuk tekst wat je op een andere website heeft gevonden. Het gaat om uniek geschreven teksten, video’s, plaatjes en foto’s plaatsen die bijdragen dat je content gewaardeerd wordt door de bezoeker en de zoek machines.

ZipZoo biedt je een artikel link building tool die het plaatsen van artikelen eenvoudiger maakt. Dit bespaart je veel tijd zodat je meer aandacht kunt besteden aan het schrijven van nuttige en unieke content.

Vindt je het vervelend om zelf teksten te schrijven, dan heeft ZipZoo binnen zijn klanten kring voldoende tekst schrijvers. Deze tekst schrijvers zijn erg goed in het schrijven van zoek machine vriendelijke artikelen. Wat kost content marketing en wil je de content marketing tools direct gaan inzetten voor je content marketing plan, bekijk dan onze mogelijkheden.

Artikelen plaatsen en publiceren op artikel websitesArtikelen plaatsen en publiceren op artikel websites

Maak een keuze voor een gewenst pakket

Algemene Artikel Websites

Algemene Artikel Websites

Artikelen publiceren op Algemene Artikel Websites

 • Keuze uit ruim 40 categorieën
 • Je kan zelf direct publiceren
 • Max. 4 in-content follow links
 • Max. 1 afbeelding per artikel
 • Max. 1 video per artikel
 • Je kan altijd nog je artikel bewerken
 • Geen contracten

Topic Gerelateerde Websites

Topic Gerelateerde Websites

Artikelen publiceren op Topic gerelateerde websites

 • Bekijk de aanwezige Topics: Topic Overzicht
 • Je kan zelf direct publiceren
 • Max. 4 in-content follow links
 • Max. 1 afbeelding per artikel
 • Max. 1 video per artikel
 • Je kan altijd nog je artikel bewerken
 • Geen contracten
marketing tool

ZipZoo marketing tool

 

Back to top