Content Marketing Tool

De content marketing tool van ZipZoo

Content marketing tool inzetten om de online zichtbaarheid van je website te vergroten. ZipZoo kan met zijn content marketing tool een grote bijdrage leveren. Met ZipZoo wordt het verspreiden van content een heel stuk eenvoudiger. Door content te verspreiden over vele artikel websites kom je eenvoudiger in contact met jouw doelgroep.

Tegenwoordig is het steeds lastiger om op te vallen, men wordt overladen met berichten op de sociale media. Als je een bericht plaatst dan is deze vaak binnen enkele seconden al weer oud nieuws en niet meer terug te vinden. Met content marketing kan je nog steeds opvallen, het schrijven van goede content wordt gewaardeerd door de zoekmachines en dat zal op langere termijn vruchten afwerpen.

Waarom content marketing?

Mensen worden steeds kritischer als het gaat om aankopen doen, men wil steeds meer informatie werven over een product of dienst.content marketing tool
Daarom wordt het voor steeds meer bedrijven het lastiger om klanten te werven, daar ze vaak oude methoden gebruiken voor het vermarkten van hun product.

Je doelgroep bereiken kan je op een degelijke manier doen via content marketing. Content marketing is het verspreiden van nuttige informatie dat er op gericht is jouw doelgroep te bereiken. Het doel is om je doelgroep te prikkelen en om aan je te binden. Maar hoe ga je dit doen? Het is verstandig om eerst een marketing plan te gaan maken en bepalen wat de beste manier is om je doelgroep te bereiken. Vervolgens ga je dit stap voor stap afwerken.

Het is heel goed mogelijk dat je ook de sociale marketing gaat gebruiken om je content te verspreiden. De content die je via ZipZoo publiceert kunnen eenvoudig gedeeld worden waardoor jouw content meer autoriteit krijgt. Meer autoriteit betekend betere zichtbaarheid in de zoekmachines.

Hoe schrijf je een goed artikel voor content marketing?

Een goed geschreven artikel is uniek en bevat geen gekopieerde teksten, je bespreekt een probleem en biedt daar een oplossing voor aan. Schrijf een artikel dat goed leesbaar is en niet langdradig wordt. Probeer je lezer te boeien, als jouw gehele artikel wordt gelezen dan krijgt jouw artikel ook meer autoriteit. Google kan meten hoelang iemand op een bepaalde pagina blijft en aan de hand van die meting zullen ze een cijfer geven voor jouw artikel. Om jouw content interessanter te maken voeg je een afbeelding en evt. een video toe die gerelateerd is aan jouw informatie.

Kortom, hoe langer iemand jouw content leest hoe waardevoller jouw artikel zal worden gewaardeerd door Google.

Waarom de tool van ZipZoo?

Met de content marketing tool van ZipZoo krijg je direct toegang tot vele artikel websites in verschillende landen met uiteenlopende onderwerpen. Via ZipZoo is het altijd mogelijk om achteraf je content nog eens aan te passen. Je kan publiceren wanneer jou dat het beste uitkomt. ZipZoo is en blijft betaalbaar en zorgt voor een goede support mocht je hulp nodig hebben.

Een groot deel van aangesloten artikel websites hebben we al jaren in gebruik en hebben ondertussen al een leuke autoriteit gekregen.

Content marketing tips

Enkele content marketing tips zijn:

  • Schrijf altijd unieke artikelen.
  • Schrijf bij voorkeur langere artikelen.
  • Verreik je artikelen met een afbeelding en indien mogelijk een video.
  • Bespreek een probleem en zorg voor een oplossing.
  • Zorg dat je artikel leesbaar en begrijpelijk is voor jouw doelgroep.
  • Houdt in gedachte dat hoe langer iemand bezig is om jouw artikel te lezen een hogere waardering zal opleveren.

Ook starten met content marketing? bekijk dan onze mogelijkheden.

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

marketing tool
Back to top