Zoekmachine Optimalisatie SEO met de marketing tool

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie met de marketing tool van ZipZoo zorgt ervoor dat u hoger in Google of zelfs bovenaan in Google kan komen. Voor professionele zoekmachine optimalisatie moet u zorgen dat uw website optimalisatie / conversie optimalisatie voldoet aan alle criteria. Dit noemen we in de wereld van SEO (zoekmachine optimalisatie) on page aanpassingen. Het aanpassen van uw website kunt u zelf of via uw webmaster doen. Daarna komt een belangrijkere fase binnen de zoekmachine optimalisatie, de SEO off page promotie. Hierin kunt u samenwerken met ZipZoo.

Hoe werkt SEO ?

Het promoten van uw website op het internet gaat een dagelijkse activiteit worden. zoekmachine optimalisatieU wilt tenslotte geld gaan verdienen met uw website. De landings-pagina’s binnen uw website of web shop waarmee u dit wilt doen, heten ‘money pages’. Het zijn deze pagina’s die bekend en gewaardeerd moeten worden bij de zoek machines. Om dit heel gestructureerd aan te pakken heeft u online marketing of een promotie plan nodig. Het gaat erom dat uw website zoveel mogelijk bekendheid krijgt bij de juiste doelgroepen.

Linkbuilding

Linkbuilding voor SEO is een van de elementen die er voor zorgt dat uw website beter scoort. Hierbij is het heel belangrijk dat u zich goed realiseert van wie u een link krijgt. Wanneer dit uit foute buurten van het internet is, zoals 18plus, gaming of niet relevante websites, kan dit uw money pages schade berokkenen. In plaats dat uw web pagina omhoog gaat in de zoek machine ranking, gaat deze naar beneden. Het kan zo fataal zijn, wanneer deze in de achterbuurten terecht komen van het internet. Al uw activiteiten rond linkbuilding zijn dan zinloos geweest en u trekt aan het figuurlijke ‘dode paard’.

Om relevante links te krijgen kunt u het beste publicaties verzorgen op relevante forums of artikel portalen. Hier kunt u artikelen publiceren die voldoen aan de beste voorwaarden met de juiste kracht en ‘topic’. Uw money page valt ook in een bepaalde categorie (topic). Wanneer u een link verwijzing krijgt vanuit een artikel met veel kracht en de juiste topic, heeft u het meeste rendement. Uw pagina gaat met een ‘gezonde’ link veel sneller omhoog, dan met 50 slappe verkeerde links. Kortom, een relevante link helpt uw money page omhoog te gaan in de ranking met een minimale inspanning. Niet alleen in tijd, maar ook financieel.

Betaalde links

Wanneer u links koopt, loopt u het risico dat u hiervoor wordt gestraft. Dit geldt niet voor de artikelen die u plaats op de relevante artikel portalen van ZipZoo. Deze zijn afgestemd op uw branche en hebben veel kracht opgebouwd, doordat zij veel relevante inkomende links hebben. Deze opgebouwde kracht kan worden doorgegeven aan uw website of web shop. Het enige wat u moet doen is een pakketje aanschaffen om artikelen te plaatsen.

Unieke artikelen

U dient unieke artikelen te plaatsen, dus niet twee woorden herschrijven en dan denken dat dit nieuw is. U plaatst een nieuw artikel van minimaal 450 woorden, maar voor een beter resultaat is 1000 woorden niet vreemd. Het artikel moet zo zijn opgebouwd dat een lezer geboeid is door uw artikel. Het artikel zelf wordt namelijk ook gevonden door de zoek machines zoals Google. Wanneer mensen de content van een artikel lezen en dit aandachtig doen, wordt dit opgemerkt door de zoek machines. Het artikel zelf kan hierdoor ook een hoge ranking krijgen. Aangezien het artikel krachtig is met een link verwijzing naar uw website of web shop, worden deze omhoog ‘gepusht’. Afhankelijk van de concurrentie in uw vakgebied heeft u meer publicaties nodig.

De artikelen die u schrijft, kunt u na publicatie via de artikel portalen van ZipZoo direct stuwen via de Sociale Media. Elk artikel wordt automatisch voorzien van de Sociale Media buttons. U bepaalt via welke media uw artikel wordt ‘gepusht’. Op deze wijze kan een goed artikel ook ‘viraal’ gaan. Het mooie is dat uw artikel wordt verspreid via geïnteresseerden. Doordat uw artikelen van een hoog niveau zijn, krijgt u steeds meer volgers. Deze gaan uw artikel weer delen en zodra u komt met een nieuw artikel wordt niet alleen uw artikel, maar ook website gepusht.

Proberen

Voor alles is het een eerste keer. Als u de kracht heeft ervaren van de artikel portalen, gaat u beseffen dat u met een minimale inspanning een maximaal resultaat bereikt in uw zoekmachine optimalisatie. ZipZoo is de meest betaalbare marketing tool en aanbevolen voor de kleine zelfstandiger, grote ondernemingen of door een online marketing bureau.

Wilt u ook gebruik maken van ZipZoo voor uw zoek machine optimalisatie? Bekijk onze mogelijkheden

Back to top