Zoekmachine Optimalisatie SEO met de marketing tool

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Zoekmachine optimalisatie (oftewel SEO) met de marketing tool van ZipZoo zorgt ervoor dat je hoger in Google of zelfs bovenaan in Google kan komen. Voor professionele zoekmachine optimalisatie (SEO) moet je zorgen dat jouw  website optimalisatie / conversie optimalisatie voldoet aan alle criteria. Dit noemen we ON PAGE aanpassingen. Het aanpassen van je website kun jezelf of via jouw webmaster doen. Daarna komt een belangrijkere fase binnen de OFF PAGE promotie. Hierin kun je samenwerken met ZipZoo.

Hoe werkt SEO ?

Het promoten van je website op het internet gaat een dagelijkse SEO activiteit worden. zoekmachine optimalisatie (SEO)Je wilt tenslotte geld gaan verdienen met jouw website. De landings-pagina’s binnen je website of web shop waarmee je dit wilt doen, heten ‘money pages’. Het zijn deze pagina’s die bekend en gewaardeerd moeten worden bij de zoek machines. Om dit heel gestructureerd aan te pakken heb je online marketing of een promotie plan nodig. Het gaat erom dat jouw website zoveel mogelijk bekendheid krijgt bij de juiste doelgroepen.

Linkbuilding

Linkbuilding voor SEO is een van de elementen die er voor zorgt dat je website beter scoort. Hierbij is het heel belangrijk dat jij goed realiseert van wie je een link krijgt. Wanneer dit uit foute buurten van het internet is, zoals 18plus, gokken of niet relevante websites, kan dit jouw money pages schade berokkenen. In plaats dat jouw web pagina omhoog gaat in de zoek machine ranking, gaat deze naar beneden. Het kan zo fataal zijn, wanneer deze in de achterbuurten terecht komen van het internet. Al jouw activiteiten rond linkbuilding zijn dan zinloos geweest en je trekt aan het figuurlijke ‘dode paard’.

Om relevante links te krijgen kun je het beste publicaties verzorgen op relevante forums of artikel portalen. Hier kun je artikelen publiceren die voldoen aan de beste voorwaarden met de juiste kracht en ‘topic’. Jouw money page valt ook in een bepaalde categorie (topic). Wanneer je een link verwijzing krijgt vanuit een artikel met veel kracht en de juiste topic, heb je het meeste rendement. Jouw pagina gaat met een ‘gezonde’ link veel sneller omhoog, dan met 50 slappe verkeerde links. Kortom, een relevante link helpt je money page omhoog te gaan in de ranking met een minimale inspanning. Niet alleen in tijd, maar ook financieel.

Betaalde links

Wanneer je links koopt, loopt je het risico dat je hiervoor wordt gestraft. Dit geldt niet voor de artikelen die jij plaats op de relevante artikel portalen van ZipZoo. Deze zijn afgestemd op jouw  branche en hebben veel kracht opgebouwd, doordat zij veel relevante inkomende links hebben. Deze opgebouwde kracht kan worden doorgegeven aan jouw website of web shop. Het enige wat je moet doen is een pakketje aanschaffen om artikelen te plaatsen.

Unieke artikelen

Je dient unieke artikelen te plaatsen, dus niet twee woorden herschrijven en dan denken dat dit nieuw is. Je plaatst een nieuw artikel van minimaal 300 woorden, maar voor een beter resultaat is 1000 woorden niet vreemd. Het artikel moet zo zijn opgebouwd dat een lezer geboeid is door jouw artikel. Het artikel zelf wordt namelijk ook gevonden door de zoek machines zoals Google. Wanneer mensen de content van een artikel lezen en dit aandachtig doen, wordt dit opgemerkt door de zoek machines. Het artikel zelf kan hierdoor ook een hoge ranking krijgen. Aangezien het artikel krachtig is met een link verwijzing naar jouw website of web shop, worden deze omhoog ‘gepusht’. Afhankelijk van de concurrentie in jouw vakgebied heb je meer publicaties nodig.

De artikelen die jij schrijft, kun je na publicatie via de artikel portalen van ZipZoo direct stuwen via de Sociale Media. Elk artikel wordt automatisch voorzien van de Sociale Media buttons. Jij bepaalt via welke media uw artikel wordt ‘gepusht’. Op deze wijze kan een goed artikel ook ‘viraal’ gaan. Het mooie is dat jouw artikel wordt verspreid via geïnteresseerden. Doordat je artikelen van een hoog niveau zijn, krijg je steeds meer volgers. Deze gaan je artikel weer delen en zodra je komt met een nieuw artikel wordt niet alleen het artikel, maar ook de website gepusht.

Proberen

Voor alles is het een eerste keer. Als je de kracht heeft ervaren van de artikel portalen, ga je beseffen dat je met een minimale inspanning een maximaal resultaat bereikt in jouw SEO. ZipZoo is de meest betaalbare marketing tool en aanbevolen voor de kleine zelfstandiger, grote ondernemingen of door een online marketing bureau.

Wil je ook gebruik maken van ZipZoo voor jouw zoekmachine optimalisatie (SEO)? Bekijk onze mogelijkheden

Back to top