FAQs

Er zijn diverse pakketten beschikbaar, heb je een kleine onderneming dan is het verstandig om een klein pakket af te nemen, wil je meer artikelen per maand plaatsen dan is het handig om voor een groter pakket te gaan.

Nee, wij werken zonder contracten. Je kan zo vaak als jezelf wilt een pakket afnemen bij ons, je kan zelf bepalen hoeveel artikelen je wil plaatsen bij ons.

Je kan bij ons met alle Nederlandse gangbare online betaalmogelijkheden een bestelling afronden, wij werken o.a. met Paypal, iDeal, Bancontact, Sofort Banking en diverse andere betaalmogelijkheden.

Nee, ZipZoo is absoluut geen privé blog netwerk. De naam zegt het zelf al “privé blog netwerk”, ZipZoo is niet privé maar toegankelijk voor iedereen, ZipZoo is niet meer dan een toegangs-poort waarmee je toegang krijgt tot diverse artikel websites met slechts 1 account. Iedere aangesloten website heeft een eigen beheerder, social media en link profiel. Omdat iedere aangesloten website op zichzelf draait is het ook geen netwerk, vaak zie je bij een blog netwerk dat de aangesloten websites onderling nog al eens aan elkaar gekoppeld worden door middel van link uitwisselingen. Wij garanderen dat ZipZoo volledig white hat is.

Ja, je kan zelf direct je artikelen publiceren op de website van jouw keuze die is aangesloten bij ZipZoo. Het is wel belangrijk om onze voorwaarden goed door te lezen, als onze voorwaarden worden genegeerd dan kan het zijn dat wij de artikelen verwijderen zonder enige vergoedingen. Je kan eenvoudig zelf je artikelen publiceren maar onze redactie zal te allen tijde je artikel handmatig controleren of deze volgens onze voorwaarden is geplaatst. Onze voorwaarden zijn te vinden op deze pagina: Algemene Voorwaarden

Dat is het mooie van ZipZoo, je artikel blijft levenslang online staan. Uiteraard is het ten allen tijden mogelijk indien gewenst om zelf je artikel te verwijderen of aan te passen.

Back to top