Een lekker borrelpakket bestellen doe je bij borreldoosje

Een lekker borrelpakket bestellen doe je bij borreldoosje

Wil jij jouw personeel verrassen met een uniek en heerlijk geschenk? Wij van borreldoosje.nl kunnen je helpen om het meest ideale geschenk samen te stellen. Zo heb je onder andere keuze uit een kerstpakket, zomerpakket of een cocktail pakket.

Waarom bestellen bij borreldoosje.nl?

Wij houden van een nuchtere en eerlijke werkwijze. Daarom zullen wij jou altijd eerlijk adviseren over de mogelijkheden van een relatiegeschenk. Kom je toch niet uit met het budget? Dan kunnen wij je een passende oplossing bieden, zodat we beide tevreden zijn over het pakket. Alles gaat in overleg. Heb je een specifieke datum wanneer je de pakketten wil laten bezorgen? Wij denken altijd met je mee en geven aan wat ons voorstel is wanneer de pakketten worden verzonden. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met eventuele vertragingen van PostNL.

Hoe werkt een bestelling plaatsen?

Je kan eenvoudig online een offerte aanvragen of een mail sturen naar info@borreldoosje.nl. In deze mail kan je aangeven van welk product je de offerte wil ontvangen. Vervolgens ontvang je van ons altijd binnen 24 uur een offerte op maat. Ben je akkoord met de offerte? Top! Dan gaan wij aan de slag om de pakkettjes in orde te maken en op de afgesproken verzenddatum te verzenden. Heb je nog specifieke wensen? Dat is ook geen probleem! Wij kunnen je verder helpen om het meest ideale pakket te ontwikkelen. Laat je verrassen door ons uitgebreid assortiment leuke cadeau artikelen voor je personeel. Voor elk thema hebben we leuke cadeaus om je personeel mee te verrassen.

 

https://borreldoosje.nl/

Related Posts---

Back to top