Artikel Marketing

Artikel Marketing

Artikel marketing is een zeer belangrijk onderdeel van uw marketingstrategie? ZipZoo is en blijft het betaalbare portaal om uw unieke artikelen te plaatsen en vervolgens direct zelf te publiceren. Artikel marketing maakt het mogelijkheid om in contact te komen en belangrijker nog te blijven met uw doelgroep. Door artikel marketing in te zetten voor uw online marketing, kunt u producten, diensten, evenementen of andere zaken onder de aandacht van uw doelgroep brengen. Bij artikel marketing is het belangrijk dat u unieke artikelen gaat plaatsen op zoveel mogelijk domeinen. Elk domein heeft diverse categorieën waarbij u het artikel gaat plaatsen in de voor u relevante categorie. Zelf unieke artikelen plaatsen en direct publiceren op de artikel website van uw keuze, ZipZoo neemt u het zoeken naar geschikte artikel websites uit handen en u kunt door middel van onze standaardpakketten direct zelf artikelen plaatsen en zelf publiceren op artikel websites in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Binnen de artikelen kunt u tekst, linkverwijzingen, afbeeldingen en video’s opnemen.

Artikelen plaatsen

Om uw artikel publicatie goed te laten waarderen door de artikel marketingzoekmachines, zoals Google en Bing, moet het artikel wel uniek zijn. Duplicate content is een bekende term die wordt gebruikt door organisaties als Google. De term (duplicate content) is een verwijzing naar het hergebruiken van teksten. Deze teksten heeft u volgens Google al reeds gebruikt in andere geplaatste artikelen op andere artikel websites. Om een tekst uniek te maken, dient u zeker 70% aan te passen. Dit kan overkomen als zeer bewerkelijk, maar het zorgt wel voor een veel beter resultaat qua vindbaarheid. De artikel marketing tool van ZipZoo controleert of de tekst reeds eerder werd gebruikt. Voor veel bedrijven is het te belastend om voortdurend andere teksten te produceren. ZipZoo biedt dan ook de mogelijk om het tekstschrijven van unieke artikelen uit te besteden. Bij voorkeur schrijft u één artikel van minimaal 450 woorden die als basis kan dienen voor andere artikelen.

Categorieën

Elk artikel dat u schrijft behoort in een bepaalde categorie thuis. Het plaatsen van een artikel in een niet bewust gekozen categorie gaat u dan ook niet direct in contact brengen met uw gewenste doelgroep. Wanneer u een artikel schrijft over auto’s en u kunt dit artikel plaatsen in de categorie auto’s, dan krijgt dit uniek geschreven artikel ook meer waarde bij de zoekmachines. Uw artikel is relevant voor de in auto geïnteresseerde doelgroep. Daarbij kunt u in uw unieke artikel een linkverwijzing toevoegen. Hiermee kunnen lezers van uw artikel direct doorverwezen worden naar uw website of webwinkel. Indirect draagt het unieke artikel op deze manier ook bij aan een betere zoekresultaten van uw website in de zoekmachines.

Exclusief

Wilt u artikel websites die exclusief voor uw unieke artikelen worden ingericht, dan is dit via ZipZoo mogelijk. Deze artikel websites worden ingericht met uw dienst of product als uitgangspunt. Voor de implementatie van deze vorm van artikel marketing maakt ZipZoo een offerte op maat. Het aantal artikel websites dat u wilt gebruiken is leidend. Daarbij moet worden overwogen of er oude domeinnamen gekocht moeten worden of dat er nieuwe domeinen worden aangemaakt.

Social media

Het mooie van de ZipZoo artikel marketing tool voor het artikelen plaatsen zijn de ‘Social Media-buttons’. Onderaan ieder geplaatst artikel wat u produceert krijgt u de mogelijkheid om uw artikel eenvoudig te delen. Het enige waar u voor moet zorgen is dat u een account heeft bij Twitter, Google+, Facebook, Pinterest en LinkedIn. U bepaalt uiteraard zelf bij welke sociale media kanalen u de artikelen aanmeldt. Het ene artikel zal meer zakelijker zijn dan het andere.

De artikel marketing tool proberen

Wilt u zelf direct een artikel plaatsen via ZipZoo? Dat is geen probleem, u kunt een kosteloos 5 artikelen plaatsen om zelf te ervaren hoe eenvoudig de artikel marketing tool van ZipZoo werkt. Klik hier om direct uw eerste stappen te maken met ZipZoo en start direct met artikelen plaatsen.