Linkbuilding op een duurzame & organische manier laten werken

Linkbuilding op een duurzame & organische manier laten werken

Wil je hoger scoren in Google, meer omzet boeken en/of meer bezoekers aantrekken? Wil je dit doen zonder een fortuin te investeren in Google Ads, maar aan linkbuilding doen op een duurzame en organische manier? Deze techniek geldt voor Google maar liefst 70% in de SEO optimalisatie, maar je laat het wel best over aan een specialist.

Wat is linkbuilding eigenlijk?

Over linkbuilding is al veel geschreven, maar er doet ook heel wat onzin de ronde. Bij linkbuilding gaat het om het verkrijgen van kwalitatieve links naar jouw website. Kwaliteit & hoeveelheid zijn beide belangrijk. Dit mag dan eenvoudig klinken, wil je geen problemen krijgen en er de vruchten van plukken, dan is heel wat kennis en ervaring met linkbuilding nodig. Google past immers constant de algoritmes aan en links is daar een belangrijk onderdeel van.

 

Waarom linkbuilding voor jou werkt

In linkbuilding kruipt aardig wat tijd en daarom vergt het ook een investering. In tegenstelling tot bij Google Ads investeer je echter toekomstgericht. Links naar je website – en zeker de kwalitateitsvolle & betrouwbare – tellen voor Google aardig mee om je positie in Google te bepalen. Jij wil toch zo hoog mogelijk in de zoekmachine staan, nee? Door te investeren in de juiste links en je linkprofiel op orde te hebben, scoor je beter in de Google ranking, wat zich vertaalt in een hogere omzet. Hoe hoger je staat in Google, hoe meer bezoekers je weten te vinden. Op lange termijn levert dit altijd op.

Welke technieken worden er gebruikt?

Linkbuilding is geen tovenarij, maar vakkennis is vereist. Ga je ondoordacht met linkbuilding aan de slag, dan kan dit tot een daling in Google leiden. Dit wil je uiteraard niet. Er zijn heel wat technieken om backlinks te krijgen, denk maar aan blogs, persberichten, etc. Linkbuilding omvat een waaier aan linkbuilding technieken die allemaal bijdragen tot je succes. Hoe meer pistes je bewandelt, hoe groter de kans op succes.

Een linkbuilding specialist zoals Link Optimizer heeft deze technieken in de vingers en zal je aardig op weg kunnen helpen. Het is heel belangrijk dat je een natuurlijk linkprofiel bekomt, zodat er geen alarmbellen afgaan bij Google en je duurzaam aan het succes van je website werkt.

Hoewel linkbuilding al meerdere keren in een slecht daglicht kwam te staan, blijft het een van de meest belangrijke factoren om hoog te scoren in Google. Het is een manier om je competitie te overtroeven in Google of om je concurrenten niet verder te laten uitlopen. Sterke en betrouwbare backlinks blijven voor Google ontzettend belangrijk om je positie in de zoekmachine te bepalen.

Waarom beroep doen op een professional in linkbuilding?

Een professionele linkbuilder is een must. Deze zal sneller resultaat boeken, ervoor zorgen dat je geen Google penalty krijgt en dat je een gezond linkprofiel bekomt. Het vergt een investering, maar die recupereer je razendsnel terug. Bij Link Optimizer zijn we thuis in linkbuilding en helpen we je graag op weg.

https://www.linkoptimizer.be/nl/linkbuilding/

Related Posts---

Back to top