BPMtotaal.nl

BPMtotaal.nl

Bent u helemaal weg van een voertuig die alleen online in het buitenland te koop is? Of bent u tijdens uw vakantie helemaal verliefd geworden op een auto? Dan begrijpen wij dat u hem naar Nederland wilt importeren!

Wilt u een voertuig uit het buitenland? Maar weet u niet hoe u die hier in Nederland kunt krijgen, dan kan BPMtotaal u helpen. Wij ontzorgen en leveren – Vanaf het moment dat uw gewenste auto zich buiten de landsgrenzen bevindt tot aan de aankomst voor de deur!

BPMtotaal is hét bedrijf voor wie zijn droomauto wil importeren. Wij hebben jarenlange ervaring in het overbrengen van vrijwel elk type of merk en model, dus u kunt er zeker van zijn dat uw aankoop met zorg zal worden behandeld door onze professionals!

Door de jarenlange ervaring van BPMtotaal met het importeren van auto’s, campers en motoren uit diverse Europese landen hebben zij een streepje voor op de wereldmarkt. Zij kunnen u een totaalpakket aanbieden inclusief regeling voor uw gewenste voertuig waardoor u maximaal kunt besparen ten opzichte van lokaal of internationaal kopen zonder hulp bij de verzendkosten.

BPMtotaal is ontstaan naar aanleiding van de vele vragen die wij kregen over hoe mensen hun auto, camper of motor konden importeren en afbouwen. Klanten vroegen ons steeds vaker of ze niet gewoon alles zelf konden doen – waar onze andere diensten voor zijn – dus eindelijk vindt u hier bij BpmTotaal alle informatie en een BPM taxatie die nodig is met betrekking tot het importeren van deze artikelen naar Nederlandse bodem!

U kunt ons vinden aan de Groningerstraat 15a in Deventer. Verder kunt u altijd online bij ons terecht via: https://www.bpmtotaal.nl/

https://www.bpmtotaal.nl/

Related Posts---

Back to top