Informatie zoeken over robotstofzuigers: Waar begin je en waar let je op?

Informatie zoeken over robotstofzuigers: Waar begin je en waar let je op?

Je ziet steeds vaker een robotstofzuiger bij mensen thuis. Waar de ene persoon er bij zweert, geeft een ander weer de voorkeur om zelf het huis te stofzuigen. Wie toch op zoek gaat naar een robot stofzuiger, komt al snel erg veel informatie tegen op internet. Er zijn veel soorten robotstofzuigers in omloop. Sommige modellen zijn erg slim en legen zichzelf in een afvalstation. Andere modellen zijn wat minder slim en botsen regelmatig nog hard tegen de meubels aan om de route te vinden door het huis. Op 365smart.nl lees je alles wat te maken heft met smart home producten. Hier vallen natuurlijk ook huishoudrobots onder.

Waar let je op als je een robotstofzuiger gaat kopen?

Er zijn veel soorten apparaten die voor jou kunnen stofzuigen in huis. Voordat je tot aankoop overgaat, is het handig om op een aantal dingen te letten:

  • Prijs: Wat is jouw budget voor een nieuwe slimme stofzuiger?
  • Legen: Vind je het erg om de stofzuiger zelf regelmatig te legen of wil je een automatisch leegstation?
  • Vorm: Wil je een robotstofzuiger die goed in de hoeken schoon kan maken, zoals de D-serie van Neato? Of ga je voor een normale ronde stofzuiger die met zijborstels in de hoeken komt
  • Kaart maken: Duurdere modellen kunnen een 2D of 3D kaart maken van jouw huis. Het voordeel is dat je dan de kamers kan labelen en niet altijd het gehele huis hoeft schoon te maken.
  • Dweilen: Sommige stofzuigers halen na het stofzuigen ook een doekje door het huis heen in de vorm van een dweil. Dit is vaak een microvezel dweil of wegwerpdweil.

Informatie zoeken

Op 365smart.nl staat enorm veel informatie over robotstofzuigers. Je leest er over de verschillende soorten modellen, krijgt uitleg over de technologie en kan zelf verschillende modellen vergelijken.

Een vergelijking maken is erg simpel:

  1. Ga naar de website 365smart.nl
  2. Navigeer via het menu naar Huishouden>Robotstofzuigers
  3. Zoek de modellen die je wilt vergelijken
  4. Slimme stofzuigers met een tip-label zijn positief getest door de redactie van 365smart.nl
  5. Vergelijk de specificaties van de stofzuigers. Je kan er tot 12 toevoegen.

Aanraders van de redactie

De redactie van 365smart.nl heeft meerdere modellen robotstofzuigers uitgebreid uitgetest. De apparaten die als beste uit de test zijn gekomen hebben een TIP-label gekregen. Zo zie je in één overzicht welke stofzuigers echt de moeite waard zijn. Dit zijn zeker niet altijd stofzuigers die enorm duur zijn. Er zijn ook stofzuigers die aangeraden worden voor minder geld. Op deze manier maakt het zoeken naar informatie over deze huishoudrobots een stuk gemakkelijker voor jou!

Related Posts---

Back to top