Adventskalenders, wie verras jij?

Adventskalenders, wie verras jij?

Is kerstmis voor jouw ook het mooiste feest van het jaar? Dan tel je wellicht ook de dagen tot kerstavond af. Als je het helemaal goed wilt doen dan tel je af met een heuse adventskalender. Traditiegetrouwd start een adventskalender op 1 december en tel je in 24 dagen af tot kerstmis. Een adventskalender is een traditie die stamt uit de 19e eeuw en die we vooral in Duitsland en Oostenrijk veel zien. Maar tegenwoordig hebben wij Nederlanders deze aftelkalenders ook omarmen.

Zelf een adventskalender maken

Een echte adventskalender is een kalender waarbij je iedere dag een vakje open kunt maken en waarachter wat lekkers verstopt zit. Bij Koningkaart hebben we adventskalenders waar je een eigen ontwerp kunt maken. Je kunt in de editor foto’s uploaden, een persoonlijke tekst plaatsen en de het ontwerp helemaal naar wens aanpassen. Achter ieder deurtje zit een lekker Tony’s Chocolonely chocolaatje dus elke dag tot kerst een lekkere verrassing.

Wie geef jij een adventskalender kado?

Het is niet alleen leuk om een adventskalender voor jezelf te kopen maar om iemand met een persoonlijke adventskalender vol heerlijke chocolaatjes te verrassen is nog leuker! Wie in jouw familie en/of vriendenkring heeft er zo’n leuk kado verdiend? Met zo’n kalender wens je een vriend, familielid of werknemer prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe op een originele (en smakelijke!) manier. Voeg eigen foto’s en een kerstgroet toe voor een extra persoonlijk tintje. Bedank iemand voor het afgelopen jaar of wens ze vooral een voorspoedig nieuwjaar, met onze feestelijke adventskalenders zit je sowieso goed! 

https://koningkaart.nl/adventskalender

Related Posts---

Back to top