Tips als je Doppers wilt bedrukken met je logo of bedrijfsnaam

Tips als je Doppers wilt bedrukken met je logo of bedrijfsnaam

Waar kun je Doppers laten bedrukken met je logo?

Als bedrijf wil je natuurlijk op een creatieve manier opvallen bij je klanten. Een leuke en praktische manier om dit te doen, is door het uitdelen van bedrukte Doppers. Een Dopper is een herbruikbare waterfles die steeds populairder wordt in Nederland. Het is dus een slimme keuze om deze flessen te laten bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. Maar waar kun je het beste Doppers bedrukken? Hieronder geven wij jou een aantal tips!

  1. Kies een betrouwbare drukkerij

Het is belangrijk dat je een betrouwbare drukkerij kiest om jouw Doppers te bedrukken. Je wilt natuurlijk dat het logo of de bedrijfsnaam er mooi op komt te staan en dat de kwaliteit van de bedrukking goed is. Let daarom op de ervaring en recensies van de drukkerij voordat je besluit om met hen samen te werken.

  1. Kijk naar de prijs-kwaliteit verhouding

Bij het laten bedrukken van Doppers is het belangrijk om te letten op de prijs-kwaliteit verhouding. Een goedkope drukkerij kan aantrekkelijk lijken, maar als de bedrukking snel vervaagt of van slechte kwaliteit is, dan is dit zonde van je geld. Kies daarom liever voor een drukkerij die iets duurder is, maar waarbij je er zeker van kunt zijn dat de bedrukking lang mooi blijft.

  1. Kies voor een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan

Als je als bedrijf kiest voor bedrukte Doppers, dan is het natuurlijk extra belangrijk dat je ook duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan. Kies daarom voor een drukkerij die werkt met duurzame materialen en processen, zodat je met een goed gevoel de bedrukte Doppers kunt uitdelen aan je klanten.

  1. Vraag naar de mogelijkheden voor het ontwerp

Voordat je overgaat tot het laten bedrukken van Doppers is het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden voor het ontwerp. Hoe wil je jouw logo of bedrijfsnaam op de Dopper laten bedrukken? En welke kleuren wil je gebruiken? Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden bij de drukkerij en overleg samen over het ontwerp, zodat je zeker weet dat het resultaat naar wens is.

Bonustip: Vraag gratis een digitaal voorbeeld aan bij Greengiving

  1. Houd rekening met de levertijd

Als je bedrukte Doppers wilt bestellen voor een evenement of als relatiegeschenk, dan is het belangrijk om rekening te houden met de levertijd. Vraag daarom altijd naar de levertijd bij de drukkerij en zorg ervoor dat je ruim van tevoren bestelt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan

  1. Bestel bij een Geautoriseerde Dopper Reseller

Bij het bestellen van bedrukte Doppers is het verstandig om te controleren of de drukker een officiele reseller is van Dopper flessen. Dit omdat je anders het risico loopt dat Dopper geen flessen wil leveren via de reseller en je uiteindelijk zonder flessen komt te zitten.

 

Kortom, bij het laten bedrukken van Doppers is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Kies voor een betrouwbare drukkerij met een goede prijs-kwaliteit verhouding, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en zich aan de gemaakte afspraken houdt qua levertijd.

 

Related Posts---

Back to top