Gerelateerde Artikel Websites

U kunt artikelen op onderwerp gerelateerde websites publiceren die relevant zijn voor uw branche en business en daarnaast gericht zijn op uw doelgroep, dat is mogelijk wanneer u een samenwerking met ZipZoo aan gaat. In overleg met u gaat ZipZoo een aantal relevante domeinen voor u selecteren. Op deze gerelateerde websites kunt u dan uw hoogwaardige artikelen plaatsen. Deze artikelen beschrijven de producten en/of diensten die u wilt promoten. Het plaatsen van kwaliteitsartikelen, die gericht zijn op uw doelgroep, is een belangrijk element in uw marketingstrategie en wordt gewaardeerd door de zoekmachines. De zoekmachines zullen dit belonen door uw artikel steeds hoger te ranken, waardoor uw vindbaarheid steeds beter wordt. Wat uiteindelijk meer bezoekers en dus meer omzet gaat opleveren.

Kwaliteit

Het neveneffect dat met uw kwaliteitsartikelen bereikt wordt, is dat uw doelgroep de gerelateerde artikelen kan gaan delen via social media. Het gerelateerde artikel gaat op deze manier voor een deel een eigen leven leiden en zorgt voor compleet nieuw extra marketingkanalen. ZipZoo stimuleert dit „deel gemak“ door onder aan elke pagina een reeks buttons te plaatsen van de meest gangbare social media mogelijkheden. Hierbij moet u denken aan Twitter, LinkedIn, Facebook en Google+. Op deze manier gaat uw kwaliteitsartikel onder de ogen komen van steeds meer “vrienden” en groeit uw doelgroep. De kans dat u nieuwe klanten binnenhaalt waar u zich in eerste instantie niet op had gericht neemt dus toe.

Linkverwijzing van gerelateerde websites

Ieder gerelateerd artikel dat u publiceert kunt u voorzien van een linkverwijzing naar een pagina binnen bijvoorbeeld uw eigen website of naar uw web shop. Op deze pagina kunt u dieper ingaan op de materie en daarmee de bezoeker de mogelijkheid bieden om meer informatie te krijgen. Zodoende kan een sterk artikel er ook toe bijdragen om leads te genereren. Wanneer uw linkverwijzing naar een web shop gaat, kunt u het zo sturen vanuit het gepubliceerde artikel dat men precies bij het product komt waarover uw artikel gaat en gezocht wordt door uw doelgroep.
Voorbeelden
Wanneer u dat wilt kan ZipZoo u een aantal voorbeeld gerelateerde websites, welke door klanten worden gebruikt, toesturen. Op deze manier kunt een eenvoudig zien wat de mogelijkheden zijn. De voorbeelden van bestaande ZipZoo klanten gaan van een wijnspecialzaak tot Porsche specialisten.

Reeds beschikbare onderwerp gerelateerde artikel websites

Wij hebben reeds voor diverse klanten onderwerp gerelateerde artikel websites gemaakt waar ook u gerelateerde artikelen kan publiceren via ons artikel portaal, u kan een betaald account aanmaken waarmee u direct toegang krijgt tot onderstaande onderwerp gerelateerde artikel websites.

Referenties

De klanten van ZipZoo zijn zeer tevreden en zien, dankzij grotere bekendheid en beter vindbaarheid, positieve effecten in hun omzetcijfers. Waar het bijvoorbeeld bij de wijnspeciaalzaak gaat om de verkoop van exclusieve wijn, gaat het bij de Porsche specialist om nieuwe auto’s die aandacht krijgen.

Back to top