Branchegerichte artikelen

Binnen ZipZoo is het mogelijk om branche- of niche gerichte artikelen te plaatsen. De branchegerichte artikelen worden geplaatst binnen domeinen die relevant zijn voor uw branche. Hierdoor is het gemakkelijker voor uw doelgroep om uw publicaties te vinden en zal er sneller over worden ‘gesproken’ via de Sociale Media. Dit wordt gemakkelijk gemaakt, omdat onderaan elk artikel een reeks ‘social buttons’ is opgenomen.

Uw branche of niche

Wanneer uw branche of niche (nog) niet is opgenomen in het overzicht is het mogelijk om een maatwerkpakket te bestellen. ZipZoo gaat voor u op zoek naar domeinen binnen uw segment, waarop u branchegerichte artikelen kunt plaatsen. Indien er onvoldoende geschikte domeinen bestaan, kunnen er ook nieuwe domeinen worden aangemaakt. ZipZoo maakt voor u altijd een maatwerkofferte op basis van het aantal domeinen wat u wenst te gebruiken.

Kosten

Een niche artikel website is niet in alle gevallen interessant voor het artikel portaal van ZipZoo, wij willen u toch graag van dienst zijn en bieden u deze mogelijkheid tegen kostprijs aan zodat het voor u mogelijk wordt om artikelen te kunnen publiceren in uw eigen niche. Om dit te kunnen realiseren vragen wij een éénmalige bijdrage van € 35,- ex btw per niche artikel website.

Hoe werkt het

Zodra u een bestelling heeft geplaatst gaan wij opzoek naar interessante domeinen voor uw niche, afhankelijk van de beschikbaarheid van gebruikte domeinen is het ook mogelijk dat wij nieuwe domeinen gaan registreren die aansluiten bij uw niche. Alle domeinen die wij voor u registreren worden dan ook op aparte ip adressen geplaatst, zodra alles is geregistreerd gaan wij de artikel websites in orde maken en aansluiten bij ons artikel portaal zodat deze domeinen voor u en andere gebruikers beschikbaar worden om artikelen te publiceren en beheren via het artikel portaal van ZipZoo.

Voorbeeld niche artikel website

Voor een aantal klanten hebben wij al diverse niche artikel websites gemaakt, om u een idee te geven kunt u deze website bezoeken :

Bij deze niche artikel website heeft onze klant de keuze gemaakt om de homepage te laten vullen met zijn aangeleverde tekst, afbeelding en video en zoals u kunt zien zijn er ook een aantal linkverwijzingen in opgenomen.
Op deze niche artikel website kunnen ook andere gebruikers van ZipZoo artikelen publiceren, deze klant heeft hier bewust voor gekozen zodat deze niche artikel website autoriteit opbouwt voor de niche van dit domein.

Contact

Wenst u meer informatie of wilt u een offerte ontvangen over branchegerelateerde artikelen en publicaties, dan komen we graag met u in contact.

Back to top