Mini Website

Een mini website met de functionaliteiten van een volwaardige website nodig? ZipZoo biedt deze mini websites aan voor een vastbedrag per jaar. Een mini website in de vorm van een blog of publicatie, op één webpagina, met daaraan gekoppeld een invulformulier is het meest voorkomend. Met name marketingafdelingen willen een campagne buiten het bedrijfsnetwerk plaatsen om snel een pilot te kunnen uitrollen. Het enige wat u moet doen is de juiste content aanleveren. Voor een mini website bestaat deze uit tekst, foto en videomateriaal. Ook de ‘look and feel’ van de mini website, inclusief een ‘C2A-button’, is volledig volgens uw wensen. ZipZoo zal de grenzen van de gebruikte template kenbaar maken.

Social media

De koppeling social media wordt op uw verzoek onderaan de mini website toegevoegd. De buttons kunnen een bijdrage leveren aan een viraal marketingeffect.

Tekst schrijven

Vindt u het praktisch om het schrijven van de webtekst uit te besteden, dan kan dit ook via ZipZoo. U levert documentatie aan, zodat de tekstschrijvers voor u aan de slag kunnen.

Interesse

Heeft u interesse in het gebruik van een mini site? Dan komt ZipZoo graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.