Kartonnen dozen van 123kartonnendozen

Kartonnen dozen van 123kartonnendozen

De belangrijkste verschillen tussen golfkarton en massief karton zijn de dikte, structuur, veerkracht, sterkte, stootvastheid en bedrukbaarheid. Golfkarton bestaat uit drie lagen papier met daartussen golven of wellenstoffen en is flexibel en uniform. Het wordt vaak gebruikt als transportverpakking. Massief karton is een dikke laag papier zonder golven en is steviger dan golfkarton. Het wordt vaak gebruikt voor luxe verpakkingen of displays.

 

Golfkarton heeft verschillende eigenschappen, waaronder veerkracht, sterkte, stootvastheid en bedrukbaarheid. Het materiaal biedt stijfheid en sterkte met stootwerende eigenschappen wanneer het wordt gecombineerd met één of meer lagen vlak papier. De sterkte van golfkarton kan worden gemeten aan de hand van druk- en compressiesterkte, treksterkte, barststerkte en buigstijfheid. Golfkarton bestaat uit twee lagen, waarvan een laag is gemaakt van vlak papier en de andere laag bestaat uit gegolfd papier. De uitzetting van golfkarton is afhankelijk van de relatieve vochtigheid van de omgeving.

 

Postdozen zijn speciale dozen die gemaakt zijn om producten te verzenden via de post of pakketdienst. Ze zijn gemaakt van duurzaam karton en kunnen het sorteersysteem van post- en bezorgbedrijven goed doorstaan, vooral in combinatie met goede opvulmaterialen.

 

Magazijndozen zijn kartonnen of kunststof dozen die worden gebruikt om producten in te sorteren en op te slaan in magazijnen. Ze worden vaak gebruikt door bedrijven, groothandels en webshops voor het orderpicken en sorteren van goederen. Magazijndozen kunnen op maat worden gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.

 

123kartonnendozen is een groothandel in kartonnen dozen en verpakkingsmaterialen. Ze bieden een verscheidenheid aan dozen, waaronder verzenddozen, verhuisdozen en dozen op maat. Ze leveren ook tapes, folie en vulmaterialen. Er is een video op YouTube waarin hun modulaire kartonnen dozen worden getoond die zo zijn ontworpen dat ze precies op een europallet passen.

https://www.123kartonnendozen.nl/

Related Posts---

Back to top