Dozen op maat welk karton neemt u?

Dozen op maat welk karton neemt u?

123dozenopmaat.nl biedt een ruim assortiment kartonnen dozen die u online kunt bestellen. Ze bieden dozen aan in verschillende maten en vormen, en je bestelt dozen al vanaf € 0,15 per stuk. Ze bieden ook op maat gemaakte dozen aan die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Er zijn verschillende soorten karton die gebruikt kunnen worden voor het maken van kartonnen dozen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten karton:

Golfkarton (golfkarton): Dit is de meest gebruikte kartonsoort voor transportverpakkingen. Het bestaat uit twee platte lagen karton met daartussen een golvende laag karton. Deze kartonsoort is sterk en biedt goede bescherming tegen schokken en trillingen.

Vouwkarton: Dit soort karton wordt gebruikt voor het verpakken van producten die niet te zwaar zijn. Het is gemaakt van een enkele laag karton die tot een doosvorm kan worden gevouwen. Vouwkarton wordt vaak gebruikt voor het verpakken van voedsel, cosmetica en farmaceutische producten.

Massief karton (massief karton): Dit soort karton is gemaakt van meerdere lagen karton die op elkaar zijn gelijmd. Het is sterk en stijf en wordt vaak gebruikt voor het maken van dozen voor luxe producten, zoals sieraden en parfum.

Honingraatkarton: Dit soort karton is gemaakt van een laag karton met daartussen een honingraatstructuur. Het is lichtgewicht en sterk en wordt vaak gebruikt voor het verpakken van meubels en andere grote voorwerpen.

Vormkarton (vormkarton): Dit soort karton wordt gebruikt voor het maken van dozen met een specifieke vorm, zoals ronde of ovale dozen. Het is gemaakt van verschillende lagen karton die aan elkaar zijn gelijmd en in de gewenste vorm zijn gevormd.

Driedubbelgolfkarton: Dit soort karton is gemaakt van drie lagen karton met daartussen twee golvende lagen. Het is zeer sterk en biedt uitstekende bescherming voor zware of kwetsbare producten tijdens transport en opslag.

Let hier dan ook goed op wanneer u dozen op maat bestelt, ook wanneer u vouwdozen op maat bestelt of wikkeldozen op maat of postpakketdozen op maat

https://www.123dozenopmaat.nl/

Related Posts---

Back to top