Copyright

Copyright ZipZoo 2015

© Copyright ZipZoo 2015
 

is een geregistreerd merk van ZipZoo.nl
 

Alle rechten voorbehouden.
Copyright
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van ZipZoo.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Merken
Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van ZipZoo.nl, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van ZipZoo.nl is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Informatie op de website
Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.

Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews en Q & A’s. ZipZoo.nl is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van ZipZoo.nl weer.

Voor meer informatie neemt u contact op via ons contact formulier.

Grandjil Co., Ltd
Kukot Lumlukka 803/84
12130
Pathumthani
Thailand
(e) info@grandjil.com
(e) administrator@zipzoo.nl