Content Marketing

Content Marketing

Content marketing is een belangrijk onderdeel om uw business doelstellingen te halen. ZipZoo kan met zijn artikel portaal een zeer belangrijke bijdrage leveren. Met behulp van content marketing wilt u de band met uw gewenste doelgroep aanhalen. De achterliggende gedachtegang bij het starten met content marketing is het probleem dat het bereik van media afneemt. Voor een gedeelte is dit toe te danken aan de versnippering van de media. Ieder mediakanaal probeert de aandacht van uw doelgroep aan te trekken. Hoe kunt u dan toch meer opvallen? Content marketing kan hierin een zeer belangrijke rol spelen.

Waarom content marketing

Aangezien steeds meer bedrijven minder vertrouwen hebben op het bereik van de welbekende media en marketing. Daarom wordt er vaak gezocht naar nieuwe mogelijkheden zoals bijvoorbeeld content marketing. Content marketing is er op gericht om haar doelgroep te bereiken door middel van relevante en nuttige informatie. U wilt uw doelgroep prikkelen en aan u binden, de vraag is, hoe u dit gaat doen. Als eerste is het verstandig om een marketingplan uit te gaan werken waarin wordt gedefinieerd hoe u de gewenste markt gaat benaderen. Heel waarschijnlijk gaat u hierbij dus ook de social media inschakelen. U kunt binnen de gewenste doelgroepen een artikel plaatsen en deze vervolgens laten verwijzen door middel van in-content linkverwijzing naar uw website, video, of wat steeds meer wordt gedaan, naar een online gepubliceerd artikel.

Content marketing als BELANGRIJKE ondersteuning

In het unieke artikel kunt u ook weer foto’s, Content Marketingplaatjes, video’s en interessante teksten opnemen. Een uniek geschreven artikel hoeft niet op zichzelf te staan. U kunt diverse artikel plaatsingen maken op diverse relevante artikel websites. De kans dat u klanten aan u bindt door middel van content marketing, neemt hiermee zeer zeker toe. Zeker als het artikel dusdanig interessant is dat men het ook vanzelf gaat delen. Op deze manier groeit uw marketing inspanningen deels uit naar artikel marketing.

De marketeers

In wereld van de marketing worden diverse bekende termen gebruikt, zoals social media marketing, content marketing, direct marketing, online marketing, artikel marketing. Hoe u de manier van marketing ook noemt, alles maakt een belangrijk deel uit van uw internet marketingstrategie. Als u daarvoor een betaalbare artikel marketingtool zoekt, dan is ZipZoo in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk de aangewezen partner.

Waarom ZipZoo

Het artikel marketing portaal van ZipZoo biedt u de mogelijkheid om uw doelgroepgerichte artikelen te plaatsen en direct zelf publiceren in de daarvoor bestemde categorieën. Dit zorgt ervoor dat uw uniek geschreven artikelen meer autoriteit gaan krijgen. Hetgeen helpt om het artikel goed vindbaar te krijgen voor de zoekmachines. Daarbij zult u in uw artikelen ook een linkverwijzing moeten opnemen die naar uw bedrijfswebsite of contactgegevens vermelden.

Eisen aan het artikel

Aangezien u serieus genomen wenst te worden zodat dat uw gepubliceerde artikelen worden ‘geliked’, maar nog veel liever gedeeld, moet de kwaliteit van het artikel hoogstaand zijn. Het artikel mag geen duplicaat zijn van een stuk tekst wat u online heeft gevonden. Het gaat om uniek geschreven teksten, video’s, plaatjes en foto’s plaatsen die bijdragen dat uw content gewaardeerd wordt door de bezoeker en de zoekmachines. ZipZoo biedt u een eenvoudige maar efficiënte content marketingtool die het publiceren van content marketing artikelen vereenvoudigt. Dit brengt voor u efficiëntie zodat u zich meer kunt concentreren op het produceren van interessante en unieke content. Vindt u het vervelend om zelf teksten te schrijven, dan heeft ZipZoo binnen zijn  relatienetwerk voldoende tekstschrijvers. Deze tekstschrijvers zijn gespecialiseerd in het schrijven van zoekmachine vriendelijke artikelen. Wilt u content marketing direct gaan inzetten, dan komen we graag met u in contact.